full
color
#d9d9d9
http://venusconcept.bg/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://venusconcept.bg/
#6e6e6e
style3
+359 888 015 585
venus_velocity_slide

Какво е Venus Velocity?

Венус Велосити е диоден лазер със златен стандарт за ефикасност и безопасност, който гарантира добра възвращаемост на инвестицията. Характеризира се с голяма гъвкавост в сравнение с другите марки на пазара. Предоставя улеснени терапии, повече комфорт и безопасност за всички типове кожа.

Оптималната дължина на вълната e 800 nm, високата върхова мощност от 2400 вата и енергийната плътност до 100J/cm2 правят Venus Velocity™ лидер при диодните лазери за трайно обезкосмяване както и при терапиите за псевдофоликулит на брадата.

Ергономичен апликатор с три сменяеми накрайника

 

 

Това с което се отличава Venus Velocity™ е възможността за избор между три сменяеми накрайника с различни размери (голям – 7 см2, среден- 3,5 см 2 и малък – 1,7 см2) за разлика от другите системи, които изискват множество апликатори или обемисти части за подмяна с цел избор на накрайници.

 

Всеки от накрайниците може да се постави върху същият апликатор, което улеснява подбора им съобразно нуждите на терапията. Апликатора е съобразен така, че да е удобен за работа както за дясната така и за лявата ръка. Употребата му крие минимален риск за развитие на увреждане и умора на терапевта.

Гъвкава и лесна система за работа

Снабден с два режима на работа (SLIDE и PULSE), три сменяеми накрайника, предварително зададени параметри на терапията, ергономичен апликатор и удеобен интефейс осигуряват безпроблемната работа на терапевта.

Бързина

Честотата на повторение, която достига до 10 Hz, големия апликатор 7 см2 и режим SLIDE правят терапията комфортна и бърза за пациента.

 

 

Подходяща за всички типове кожа

Безопасна за всички типове кожа, както и за кожа със слънчев загар. Модерната система за охлаждане и режима SLIDE предоставят несравним комфорт за пациента.

Мощна и ефективна система

Технологията на диодният лазер с ниска ниска дължина на вълната дава възможност за по-високо енергийно абсорбиране на меланин хромофор и това е единствената безопасна и ефективна терапия за по-светлите типове кожа. По-високата дължина на вълната е безопасна за по-тъмна кожа, но не е толкова ефективна поради ниско енергийно абсорбиране.

 

Чрез 800 nm дължина на вълната, Venus Velocity™ осигурява оптимален баланс между високо енергийно абсорбиране на меланин хромофор и дълбоко проникване в кожата, което го прави безопасен и ефективен за всички типове кожа, включително и кожата със слънчев загар.

 

Високата енергийна плътност до 100 J / cm2 и високата върхова мощност от 2400 watts правят Venus Velocity™ особено ефективен при терапиите за трайно обезкосмяване.

Два режима на работа SLIDE § PULSE

Venus Velocity™ дава възможност за избор между два режима на работа: SLIDE и PULSE. За разлика от другите диодни лазери, Venus Velocity™ позволява на терапевта да избере режим на работа в зависимост от индивидуалните нужди на клиента.

 

Режим PULSE доставя по-голямо количество енергия до тъканта при по-ниска честота на повторение, което води до по-висока клинична ефикасност при по-малко извършени процедури. Режим SLIDE осигурява висока честота на повторение на къси импулси, като по този начин се постига висока средна мощност с пълно покритие върху зоната и по-голям комфорт на пациента.

 

Това гарантира добро и безболезнено покритие на зоните на третиране. Уникалната възможност за избор на режим дава повече възможности за изготвяне на индивидуални терапии за трайно обезкосмяване. Режимът на повторения също може да бъде съобразен с цел оптимизиране на процедурата.

 

Venus Concept


Телефон: +359 888 015 585
E-mail: milen@venusconcept.com
 

Венус Концепт Централна и Източна Европа ООД
София 1113, Гео Милев
ул. Александър Жендов 1, ет.8

Карта

paged
Зареждане на още..
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off