full
color
#d9d9d9
http://venusconcept.bg/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://venusconcept.bg/
#6e6e6e
style3
+359 888 015 585
VenusVivaSlideVenus Viva e първият нано – фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер, даващ най-краткият възстановителен период в индустрията.

viva-infoПодобрява лицето и тялото като премахва:

 

 • Белези
 • Бръчки
 • Акне
 • Стрии
 • Пигментни петна
 • Торбички под очите
 • Розацея

 

Венус Вива представлява изключително мощна технология за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Терапията е ефективна, защото комбинира две иновативни технологии – NanoFractional RF и SmartScan. Чрез нагряване на дермата със 160 пина на накрайника се оставят микро дермални отпечатъци на кожата. Те стимулират обновяването на дермата и заличаването на недостатъците й.

 

NanoFractional RF

 • Най-висока топлинна мощност сред подобни процедури
 • Голям размер на накрайника, за по-добро RF проникване
 • Изключителна дълбочина на проникване
 • Стимулиране и синтез на колаген

 

SmartScan

 • Най-съвременната патентована технология с 1000 импулса
 • Радиочестотно селекетирано дермално нагряване
 • По-малък размер на пин (150 × 20 микрона) за по-бързо възстановяване
 • Максимално покритие с минимален дискомфорт (160 пина на връх)
 • Индивудално доставяне на енергия до всеки пин

 

VL_Device_Sept2013

Венус Вива притежава 2 броя апликатори, които чудесно съчетават работата си върху различни зони.

 

Diamondpolar се използва предимно за лифтинг на лицето, стягане на кожата, двойна брадичка, третиране на фини линии, като с него могат да се третират и различни зони на тялото като шия, деколте, колена и др. Апликаторът използва MP технология, която съчетава радиочестотата с електромагнитни импулси. Функцията на тези електромагнитни полета е да засилват кръвообръщението в третираната зона, като по този начин тя се обогатява с кръв и кислород, възстановявайки клетките. С Венус Вива можете да третирате зони със засилено задържане на лимфа като тъмни кръгове под очите.

 

Предимството на процедурите с DiamondPolar е, че няма нужда от консуматив при направата на процедура. Мощността на радиочестотата е висока, което дава възможност по-бързо да се достигне до необходимата терапевтична температура за направата на процедура, което дава по – голяма резултатност, краткотрайност и по – голям комфорт по време на процедурата.

 

Другият апликатор, с който разполага Вива се казва FIRM FX. Той е най – развития фракционален радиочестотен накрайник в сектора. Единственната технология на пазара, която може да регулира импулса, който доставяме върху кожата. Третира успешно белези, дълбоки бръчки, пигментни петна, пори и е изключително успешен при третирането на стрии.

 

Предимствата му са:

 

 • Ниска цена на консуматив
 • FDA сертификат
 • Мощен апликатор

 

Viva Firm FX разполага с голям по площ апликатор, върху който са разположени 160 пина, което съкращава двойно времето за обработване на дадена зона. Наличието на вграден скенер позволява да се достави енергията точно, с ниска чувствителност за пациента, с кратък възстановителен период.

 

 • Скорост
 • Лек и преносим
 • Третира всички фототипове

 

Могат да се изпълняват процедури както на 1-ви, така и на 5-ти фототип кожа, като същевременно процедурата е изключително безопасна за по – тъмните кожи.

 

 • Регулира енергията и времето, за което бива доставен терапевтичния импулс

 

VV-GUI

Единствената фракселна радиочестота на пазара, която може да регулира импулса, който доставяме върху кожата. Като цяло приятелския интерфейс с който разполага апарата ни позволява да избираме импулса според зоните които ще третираме и според процедурите, които искаме да изпълним, като ни дава възможност да третираме различни случаи по оптимален начин, с най – добрите резултати и по най – безопасния и безболезен начин, с най – кратък възстановителен период.

 

Например, ако искаме да направим лек пилинг на лицето на млада и не толкова изтощена кожа, ние можем да изберем параметри с по – дълга продължителност на импулса и да ротираме при избора на енергия, което ще ни даде резултат на по – малка аблация и по – голяма коагулация, резултата е заличаване на фините линии, затваряне на порите със стягащ ефект за кожата.

 

Ако искаме да заличим пост травматичен белег или да коригираме стрия, то ние можем да намалим времето, за което ще доставим енергия и да увеличим енергията, за да направим по – голяма аблация в дълбоките слоеве, където успешно ще третираме тези клинични случаи.

 

Удобният интерфейс, с който разполага Венус Вива ни позволява да избираме импулса според зоните които ще третираме и според процедурите, които искаме да изпълним, което ни дава възможност да третираме различни случаи по оптимален начин, с най – добрите резултати и по най – безопасния и безболезен начин, с кратък възстановителен период.

С течение на времето е трудно да забавим процесите на стареене, които засягат кожата на лицето ни. Това включва бръчки, фини линии, видими кръвоносни съдове и зачервяване.

 

VVI_TreatmentImage_Face2Cropped

Всички искаме процедура, която прави кожата ни да изглежда свежа и по-млада, но не искаме да се подлагаме на операции, от които бихме се възстановявали с месеци.

 

Venus Viva е неинванзивна процедура, с която постигаме продължителен ефект във времето касаещо плътността на кожата, повърхността, линиите и дълбоките бръчки.

 

Използвайки радиочестота се доставя енергия през епидермиса до дермата, като нагряването на този слой предизвиква обновяване на кожата, реконструиране на колагена и стимулиране на фибропластите.

 

Резултатът е една гладка, стегната и обновена кожа с изгладена текстура и видимо заличени бръчки.
Венус Вива ви дава възможност да регулирате дълбочината на аблацията, а също така и да разделяте работната площ на апликатора, за да да се обработват трудни зони, като горна устна, клепачи и др. Венус Вива повлиява фини линии, стяга кожата на лицето и шията, повлиява добре пигментации, третира розацея и може да бъде използван както върху стрии, така и върху пост травматични белези.

Венус Вива доставя енергия чрез всеки микро пин индивидуално. Стимулация на фибропластите спомага за синтезирането на нов колаген. Нови колагенови фибри се изграждат като създават по-стегната текстура на кожата. Зоните на аблация се заздравяват, като се запълват с нови клетки генерирани от стволовите клетки, които са разположени около здравата тъкан.

 


 

 

 

 

VVI_TreatmentImage_Face2-1024

Kaкво е Venus Viva?

VENUS Viva е безопаснa за всички типове кожа и оперира с революционните технологии NanoFractional RF и SmartScan, които доставят изключителни резултати, чрез нагряване на дермата със 160 пина на всеки накрайник.

 

От колко процедури се нуждаете?

Броят на процедури в една зона е максимум между 3-4, но тази бройка е относителна поради разликите и нуждите на различните пациенти.

 

Безопасна ли е процедурата?

ДА, Радиочестота се използва в медицината от много години и е доказано безопасна и ефективна технология.

 

Продължителност на процедурата?

Минимално време за възстановяване при минимален дискомфорт, третирането на една област отнема по-малко от 30 мин., давайки продължителни резултати във времето.

Пишете ни

Име

За контакт с нас


Телефон: +359 888 015 585
E-mail: milen@venusconcept.com
 

Венус Концепт Централна и Източна Европа ООД
София 1113, Гео Милев
ул. Александър Жендов 1. ет. 8

Карта

paged
Зареждане на още..
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off