full
color
#d9d9d9
http://venusconcept.bg/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://venusconcept.bg/
#6e6e6e
style3
+359 888 015 585
VenusLegacySlide30-МИНУТНА ПРОЦЕДУРА – РЕВОЛЮЦИЯ В БОРБAТА С ЦЕЛУЛИТА, ДВОЙНАТА БРАДИЧКА И ОТПУСНАТАТА КОЖА

 

Какво е Venus Legacy?

 

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

 

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

 

ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ

 

ТЯЛО

 • Редуциране на целулит
 • Оформя тялото
 • Намалява обиколката
 • Стимулира колаген и еластин в кожата

zones-body

 

ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

 • Намалява видими бръчки
 • Стяга и изглажда кожата
 • Редуцира двойна брадичка
 • Стяга и тонизира кожата
 • Намалява торбички около очите
 • Повдига зоната около – очи, скули, вежди
 • Оформя скулите и контура на лице, шия и деколте

zones-face

 

Терапията с Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областа на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

 

УНИКАЛНОТО ПРИ VENUS LEGACY:
Електромагнитни импулси Стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород. Това води до разнасяне на торбички под очите. Засилва се регенерирането на кожата в третираната зона.

 

Мултиполярна радиочестота(RF) Доставя бърза, безболезнена и плътна топлина в дълбочина. Енергията е концентрирана в зоната, която се третира и няма разсейване на енергията в други части на тялото, което помага на Легаси да третира хора с хормонални проблеми. Това, което прави уникална тази мултиполярна радиочестата спрямо останалите процедури против целулит на пазара е свойството й да прониква на цялата повърхност, която се обработва, а не в отделни части. Чрез нагряване на тъканта мембраната на мастната клетка изтънява, а аминокиселините, от които се състои мастната клетка се пропускат през нея същевременно намалявайки обема си. Загряването синтезира произвеждане на колаген и еластин, което прави кожата еластична и гладка.

 

Висока енергия 150W мощност на мултиполярна радиочестота. В същото време безопасна и щадяща кожата.

 

Вграден термометър Апаратът има вграден регулиращ се термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за да имате оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса. Намалява се значително риска от изгаряне.

 

Без консумативи Препоръчителни процедури са предварително програмирани в системата и лесно могат да бъдат коригирани по всяко време в хода на процедурата.Терапията нашумя след като Холивудската актриса от колумбийски произход София Вергара публикува в профила си в Инстаграм снимка, докато се подлага на процедурата, така тя разкри тайната на перфектното си тяло.

По един абсолютно безопасен и приятен начин Venus Legacy:
model1

 • Редуцира целулитните депа
 • Неинвазивно оформя тялото
 • Видимо намалява обиколките в третираните зони
 • Стимулира производството на колаген и еластин в кожата
 • Стяга и изглажда кожата
 • Редуцира бръчки и торбички около очите
 • Оформя скулите и контура на лицето
 • Стяга и тонизира на кожата на шия и деколте
 • Редуцира двойна брадичка
 • Изглажда на бръчките и линиите около устата

 

Процедурите с VENUS LEGACY чудесно се комбинират с естетични процедури, за постигане на перфектни и дълготрайни резултати.

 

Процедурите са изключително подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата за връщане в добра форма. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата, дори в най-трудните за стягане зони.

Технология Venus 4D™

 

1. Мултиполярна радиочестота
2. Пулсиращи магнитни полета
3. VariPulseTM технология
4. Real-Time Thermal Feedback

 

vizia_legacy_kak raboti

 

Технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани.

 

Мултиполярна радиочестота загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин, свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Увеличава се FGF-2 хормона, триглицеридите, които се намират в мастните клетки, се разбиват и мастните киселини се освобождават от мастните клетки, което води до редуциране на целулита.

 

Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.

 

Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките.

 

Venus Legacy притежава интегриран термометър в накрайника – Real-Time Thermal Feedback за визуална обратна връзка, която да даде възможност за постоянен контакт и анализ на температурата на кожата и за цялостното по-добри клинични резултати.

 

Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефекта от процедурите за лице/тяло продължава над 18 месеца!

 

Премахване на целулит с Venus Legacy

В тази галерия ще видите реални снимки на клиенти преди и след подлагане на процедурите с Venus Legacy.

 

miglenaMelissima – Миглена Георгиева„Много дълго избирахме апарат срещу целулит, защото това е един от големите проблеми на жените. Венус Легаси комбинира в себе си наистина революционни технологии, които за първи път се използват в тази сфера- вакуум, радиочестота и пулсиращо магнитно поле. Резултатите са феноменални от първата процедура.“ cvetelinaPersona – Цветелина Бижева„Венус Легаси е най-добрият апарат за целулит, с който сме работили и който успешно комбинира и третира едновременно освен тялото – целулит, контур, стягане, но и лицето – бръчки, околоочен контур, лифтинг двойна брадичка. Клиентите ни са доволни и ние също за направения избор.“
Debora Doncheva-250Seaside Beauty and Spa – Дебора ДончеваVenus Legacy откри пред нас нови възможности в индивидуалната грижа към всеки наш клиент – подход, който следваме от години. Процедурите с Venus Legacy много бързо се наложиха, като едни от най-търсените. Проучване сред нашите клиенти показва, че ефектът, постигнат след серия от процедури с Venus Legacy, значително надминава първоначалните им очаквания. Комбинацията от висок професионализъм и най-иновативна технология, дава невероятни резултати, с които можем само да се гордеем. MurphyСалон Murphy – Симона Борисова С Венус Легаси за 30 минути и без болка можем да скулптурираме лице, шия или тяло, а резултатите са поразителни. Клиентите ни определят процедурата като „чудо“, защото виждат желаните резултати още след първото третиране! Целта ни винаги е била да удовлетворяваме очакванията на нашите клиенти, затова избрахме Венус Легаси!

Технологията на Venus Concept – Venus Legacy, направи революция в естетичната медицинска индустрия с неинванзивна технология за целулит и контур на тялото, стягане на кожата на лицето и шията.

 

Venus Legacy Treatment-1

Kaкво представлява терапията?

Най-важното, което повечето хора не знаят е, че мастните клетки в човешкото тяло са константен брой през целия живот на организма ни. Те не се увеличават, а просто се раздуват. Увеличават обема си. Именно този увеличен обем на мастните клетки прави целулита. И ето как Venus Legacy се бори с това.

 

Съчетанието на 3 типа енергии налага нов стандарт в естетичната медицина. Те са:

 

Технологията на пулсиращите магнитни полета, която се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани.

 

Мултиполярна радиочестота, която загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин. Тя помага за свиваинето на фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Благодарение на мултиполярна радиочестота се увеличава FGF-2 протеин, който стимулира мембраната на клетката да стане по-рехава. Триглицеридите, които се намират в мастните клетки се разбиват и мастните киселини се източват от мастните клетки през рехавата мембрана. Мастните киселини преминават в линфата, а от там през черния дроб и бъбреците се изхвърлят от организма. Затова много често след процедура се появява нуждата от ходене до тоалетната. Така обемът на мастната клетка става по-малък. Тя се свива, а това води до видимо намаляване на целулита.

 

Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, което води до дрениране и стимулиране на кръвообращението.Така освен, че обемът на мастните клетки е намален, те се наместват правилно и тази неравност по кожата, която се наблюдава в следвствие на целулита, изчезва.

 

Защо виждаме ефект още след първата процедура?

Защото апаратът загрява в дълбочина и по време на цялата процедура поддържа постоянна температура от около 42 градуса в дълбоките слоеве на кожата, къде се произвежда колагена и еластина.

 

Колко е важен навикът?

Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от нашите клетки и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Именно затова производителите на Venus Legacy препоръчват да се направят 3 ударни процедури в рамките на 3 седмици. Така мастните клетки в тялото ни свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките. Така организмът ни добива нов навик да се самоподдържа в добра форма, с наша помощ, разбира се.

 

Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца! За да се завържи ефектът, тялото трябва да се поддържа с много движение, пиене на поне 2-2.5 литра чиста вода на ден, както и балансирано хранене. Трябва да се избягват мазни храни, пържени храни, да се хапват повече зелечуци и плодове, без банани.

 

Кои зони на тялото могат да се третират с този апарат?

Могат да бъдат третирани: бедра, седалище, корем, паласки, ръце. лице, шия и деколте. В зависимост от конкретните нужди на клиента, може да бъде създадена индивидуална програма, чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на прилагане на всяка отделна технология.

 

Процедурите са изключително подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата за връщането на добра форма. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата, дори в най-трудните за стягане зони.

 

Кога мога да видя резултати и колко трайни са те?

Повечето пациенти виждат резултат след третата процедура, а други дори и по-рано.

 

От колко процедури имам нужда?

За лице са препоръчителни от 6 до 8 процедури веднъж седмично. За тяло от 8 до 10 – веднъж или два пъти седмично.

 

Безопасна ли е терапията?

ДА, радиочестотата и технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и е абсолютно безопасна и ефективна. Процедурата не е препоръчтилена за бременни и кърмещи, както и за хора с метални импланти в тялото. Онкоболните също не е препопъчително да се подлагат на терапията.

 

За колко време се извършва терапията?

Третирането на една зона отнема по-малко от 30 мин., след което можете да се върнете отново към обичайните си занимания. Няма странични ефекти и възстановителен период.

Зони за третиране с Венус Легаси

Пишете ни

Име

За контакт с нас


Телефон: +359 888 015 585
E-mail: milen@venusconcept.com
 

Венус Концепт Централна и Източна Европа ООД
София 1113, Гео Милев
ул. Александър Жендов 1, ет.8

Карта

paged
Зареждане на още..
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off