full
color
#d9d9d9
http://venusconcept.bg/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://venusconcept.bg/
#6e6e6e
style3
+359 888 015 585

Референции

Diana Alexieva photo

Диана Алексиева

/журналист, тв водещ/

„Сещате ли се за моменти, в които сте си казвали: „Това на мен никога няма да ми се случи!“ Е, такъв е моят случай с целулита. Знаете, веднъж появи ли се, борбата е жестока, а победата често невъзможна. Затова и подходих с малко съмнение към антицелулитната процедура Venus Legacy.

 

Разликата, дори на допир, се появи още след третата процедура, а след целият цикъл (8 процедури) мисля, че все пак няма невъзможни неща. Сигурна съм, че ще повторя преди лятната ваканция.

Дотогава много вода и малко газирано.“

Katerina Hapsali

Катерина Хапсали

/журналист и писател/

Съвременната Венера има нужда от съюзници

Раждала жена.

Тези две думи служат за оправдание всеки път, когато ние, майките, не се чувстваме добре в кожата си. Когато тялото ни не изглежда по начина, който би ни харесал. Едва ли не ако една жена е родила, тя вече автоматично се отказва от привилегията да бъде привлекателна и желана. Достатъчно е да прочетете някои коментари от популярни сайтове, например: „Вече си имам едно малко съкровище вкъщи и то си струва жертвата на външния вид!” или „След бременността никога не си върнах предишната форма, но не съжалявам за нищо!”

Честно казано, чета и се чудя… Факт е, че пълно щастие няма – защото хората по презумпция сме ненаситни, очакваме все повече и повече. Но също така е доказана истина, че е абсолютно възможно да бъдеш едновременно пълноценна майка и красива жена. И че да дадеш живот на едно същество не значи да забравиш за себе си.

Преди близо 6 години аз изживях най-истинското и трудно описуемо щастие: родих Ахилеас, моя прекрасен син! (Именно на него е посветена и книгата ми „Гръцко кафе”, която се превърна в бестселър и причина да получа наградата „Перото” в категория „проза” за 2015-а година, както и различни други отличия.) Но радостта от родителството не беше повод да забравя, че освен майка съм и жена, която трябва да се грижи за себе си. Умереното, здравословно хранене и физическата активност са задължителни оръжия в битката за добър външен вид. Но всички знаем, че не можем винаги да живеем по учебник… А и с годините все повече имаме нужда от допълнителни съюзници в този поход към красотата. Аз открих своя в лицето на Venus Legacy – революционният медицински апарат за борба с целулита и отпуснатата кожа, който налага нов стандарт в естетичната медицина. Терапията с него оформя и скулптурира неоперативно тялото и неслучайно тези процедури са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб. Резултатите могат категорично да се отчетат след няколко приложения, като лично при мен бяха видими още след първата процедура! Препоръчвам горещо на всички дами, които държат да се чувстват добре в кожата си. И особено на тези, твърдо невярващи в силата на клишето „раждала жена”… Защото тялото винаги успява да ни се отблагодари, когато положим адекватните грижи за него.“

Маги Джанаварова

/певица/

„Благодаря безкрайно на Venus Legacy за удоволствието да изпробвам апарата! Това е единствената процедура, при която виждам резултат веднага, а след целия курс рeзулатата е зашеметяващ! Наистина си заслужава и няма по-ефикасен апарат! Аз съм в шок! Заслужава си!!!“

Venus Concept


Телефон: +359 888 015 585
E-mail: milen@venusconcept.com
 

Венус Концепт Централна и Източна Европа ООД
София 1113, Гео Милев
ул. Александър Жендов 1, ет.8

Карта

paged
Зареждане на още..
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off