full
color
#d9d9d9
http://venusconcept.bg/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://venusconcept.bg/
#6e6e6e
style3
+359 888 015 585
VenusFreezePlusSlideVenus Freeze Plus™ e най-новата и ефективна технология за подмладяване на кожата и борба с целулита с незабавен ефект. Благодарение на синергичното въздействие на двете най-модерни технологии в областта на естетичната медицина – мултиполярната радиочестота (RF) и ефектът от пулсиращите електромагнитни полета (PEMF), Venus Freeze Plus  постига невероятен ефект върху кожата, дори и в най-трудните за обработка зони:

 

Зона лице:

 

 • Видимо намаляване на бръчките и фините линии
 • Стягане и изглаждане кожата на лицето и шията
 • Редуциране на тъмните кръгове под очите

 

Зона тяло:

 

 • Видимо редуциране на целулита
 • Стягане и контуриране на тялото
 • Свиване на обиколка и трайно отслабване

 

Уникални предимства:

 

 • 100% безопасна и безболезнена процедура
 • Видими резултати в третираната зона още след първата процедура
 • Дълготрайни резултати
 • Кратко времетраене, без необходимост от възстановителен период

 

Технологията

 

Апликатори & (MP)² технология & Автоматичен температурен контрол

 

Апликатори DiamondPolar™ & OctiPolar™

 

Платформата Venus Freeze Plus™ включва два мощни апликатора: DiamondPolar™, предназначен за обработка на малките зони, и OctiPolar™ – за големите зони. Ефективността и на двата  апликатора се базира на комбинираното действие на мултиполярната радиочестота и електромагнитните импулси, водещо до хомогенното повишаване на температурата по цялата площ на третираната зона. Постоянното и равномерно разпределение на топлината, както и способността да се поддържа постоянна температура, са предпоставка за отличните резултати и по-кратката продължителност на процедурата.

 

(MP)² – уникалният патент на Venus Concept
Venus Freeze Plus™ съчетава въздействието на мултиполярната радиочестота с това на пулсиращите електромагнитни полета – патентованата от Venus Concept уникална технология (MP)²:

 

Мултиполярната радиочестота (RF) използва сложен алгоритъм, чрез който предизивква хомогенно загряване на дълбоките слоеве на кожата и позволява по-бързо натрупване на топлина и поддържане на терапевтичната температура. Това води до изключително ефикасна, но и напълно безопасна процедура.

 

Пулсиращите електромагнитни полета, от своя страна, представляват нетермална технология, стимулираща по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород и се засилва регенерирането на кожата в съответната зона.

 

Синергичното въздействие на двете технологии (MP)² – патент на Venus Concept. Радиочестота стимулира директно фиброластите, а електромагнитните импулси предизвикват тяхната пролиферация чрез освобождаването на FGF-2 хормон. Посредством това взаимодействие фибробластите произвеждат нов колаген и еластин в третираните зони, стимулира  се процеса на ангеогенеза, а притока на кръв се подобрява. Всичко това води до видимо стягане на кожата и заличаване на бръчките.

 

!Иновацията при Venus Freeze Plus:

Автоматичен температурен контрол с интегриран термометър в реално време

 

 

 • Интегриран Термометър в накрайникаReal-Time Thermal Feedback за визуална обратна връзка, която дава възможност за постоянен контакт и анализ на температурата на кожата за цялостно по-добри клинични резултати.

 

 • Автоматичен температурен контрол, който дава уникалната възможност за лесна настройка на идеалната температура, подходяща за всеки индивидуален пациент и зона на третиране. Тази иновативна функционалност улеснява поддържането на постоянна терапевтична температура по време на цялата процедура. Гарантира отлични резултати и абсолютната безопасност на терапията.

В тази галерия ще видите реални снимки на клиенти преди и след подлагане на процедурите с Venus Freeze Plus™.

 

Защо ефектът се забелязва още след първата процедура?

Защото Venus Freeze Plus загрява в дълбочина и по време на цялата процедура поддържа висока температура в дълбоките слоеве на кожата. Благодарение на това, мембраната на мастната клетка става рехава и през нея преминават аминокиселините, от които се състои тя. По този начин резултатите са налице след само 1 процедура.

 

От колко процедури имам нужда?

За лице са препоръчителни от 6 до 8 процедури веднъж седмично. За тяло – от 8 до 10 процедури – веднъж или два пъти седмично.

 

Безопасна ли е терапията?

ДА, терапията е абсолютно безопасна и ефективна, благодарение на иновативната функция за автоматичен температурен контрол.

 

За колко време се извършва терапията?

Третирането на една зона отнема по-малко от 30 мин., след което може да се върнете отново към ежедневните си занимания. Няма странични ефекти и възстановителен период.

Пишете ни

Име

За контакт с нас


Телефон: +359 888 015 585
E-mail: milen@venusconcept.com
 

Венус Концепт Централна и Източна Европа ООД
София 1113, Гео Милев
ул. Александър Жендов 1. ет. 8

Карта

paged
Зареждане на още..
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off